تاریخ 1399/06/27         ساعت 19:58:26     گروه خبری اخبار

"کارکنان ایمن، بیمار ایمن" شعار سازمان جهانی بهداشت بمناسبت روز جهانی ایمنی بیمار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آریا،  امروز 27 شهریور همزمان با روز جهانی ایمنی بیمار (17 سپتامبر 2020)  دکتر جعفر شریفیان  ریاست هیئت مدیره و تیم مدیریتی بیمارستان آریا  با حضور در بخشهای اورژانس و نورلوژی بازدید مدیریتی Walk Round انجام دادند و از رابطین ایمنی بیمار که بیشترین همکاری و گزارش دهی خطا را داشتند نیز تقدیر و قدردانی شد. در این روز اطلاع رسانی از طریق گروههایی که در فضای مجازی تشکیل شده انجام شد و بنر به همراه شعار ایمنی امسال (کارکنان ایمن ، بیمار ایمن) در پرتردد ترین بخش بیمارستان نصب شد.

گفتنی است  به مناسبت گرامیداشت روزجهانی ایمنی بیمار اقدامات زیر در بیمارستان آریا انجام شد :
. توانمند سازی پرسنل در واحد های درمانی از طریق آموزش و اخذ آزمون در زمینه های آموزشی – آموزش به بیمار - کنترل عفونت – ایمنی بیمار – بهداشت محیط –بهداشت حرفه ای
2.  ارزیابی ریسک خطرات بخش ها و واحد ها ( سنجش عوامل محیطی و اتخاذ راهکار اصلاحی )
3. اتصال به آب شهر در تمامی بخش های درمانی و غیر درمانی و افزایش ظرفیت مخزن آب
4.کنترل کیفیت آب بیمارستان از طریق انجام آزمون های میکروبی و شیمیایی
5. ساخت تصفیه خانه و شبکه جمع آوری فاضلاب
6. اضافه نمودن یک دستگاه اتوکلاو جهت بی خطر سازی پسماند
7. ساخت محل نگهداری موقت پسماند جهت مدیریت بهینه و بی خطر سازی پسماند های بیمارستانی به صورت اصولی و رعایت موازین بهداشتی
8. کنترل دقیق پسماندهای بیمارستانی بر اساس دستورالعمل مدیریت پسماندهای بیمارستانی و انجام آزمون های کنترل کیفیت
9. تهیه تجهیزات حفاظت فردی در واحد های پسماند ، لنژری ، آشپزخانه ، CSR
10. انجام معاینات ادواری و تهیه کارت سلامت
11. پیشگیری و اجرای پروتکل های بهداشتی و تامین وسایل حفاظت فردی در مورد پرسنل مبتلا به کووید – 19
12.اصلاح و بازسازی دستگیره  نگهدارنده و میله اتصال سرم در  سرویس های بهداشتی
13.اصلاح و بازسازی هندریل و راهروهای بخش ها
14. نصب سرعت گیر در رمپ ها
15. اصلاح ساختار  ICU ،  CCU،  Pre –op، اورژانس – بخش جراحی (4و6) و تعبیه اتاق تمیز و کثیف و تریتمنت و محل نگهداری بین.
16. اصلاح تهویه مرکزی و هواساز و اصلاح ظرفیت ساکشن مرکزی