تاریخ 1398/12/01         ساعت 16:27:10     گروه خبری اخبار

آقایان در بیمارستان آریا به مناسبت هفته ملی سلامت مردان بطور رایگان ویزیت و مورد مشاوره قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آریا،  امروز اول اسفند 98 همزمان با اولین روز هفته ملی سلامت مردان، ویزیت و مشاوره رایگان مردان در زمینه های کلیه و مجاری ادراری و ناباروری در بیمارستان آریا بطور رایگان انجام شد.

گفتنی است هفته اول اسفند ماه به عنوان هفته ملی سلامت مردان ایرانی نامگذاری شده، که بنیانگذار این رویداد انجمن اورولوژی ایران است. هدف از نامگذاری این هفته، ترغیب مردان به حفظ سلامت خود است.  هر ساله در این روز با هدف حساس سازی جامعه آموزش و فرهنگ سازی درحد امکان مداخلات تشخیص و درمانی صورت گیرد.که با توجه به اهمیت سلامت مردان وبرای ایجاد فرصت کافی جهت انجام فعالیت ها، برنامه های مربوطه در هفته ای به همین نام(هفته ملی سلامت مردان ایرانی =سما) برگزار می گرددوبرای هریک از روزهای هفته ی سلامت مردان، یک عنوان و یک شعار خاص درنظر گرفته می شود.