تاریخ 1398/05/19         ساعت 17:20:54     گروه خبری اخبار

مجمع عمومی گروه پزشکی گیل و دیلم برگزارشد و بازرسین بیمارستان انتخاب شدند
به گزارش روابط عمومی بیمارستان آریا، مجمع عمومی بیمارستان آریا صبح روزگذشته هجدهم مرداد ماه با حضور جمع کثیری از سهامداران گروه پزشکی گیل و دیلم برگزارشد. رئیس جلسه دکتر نادر اسماعیل پور لیالستانی و ناظرین جلسه دکتر حسن خردمند، دکتر منصورعاطف یکتا بودند و دکتر محمد ایزددوست کردمحله منشی این جلسه مجمع عمومی بودند.

ابتدا دکتر علی حمیدی مدنی بازرس بیمارستان و دکتر جعفر شریفیان ریس هئیت مدیره مواردی در این خصوص مطرح نمودند ، سپس تراز مالی شرکت با 1438 رای موافق و 39 رای مخالف به تصویب رسید و انتخاب بازرسین شرکت برای دوره دوساله مورد رای گیری قرار گرفت.

نتایج رای گیری به شرح زیر می باشد:
دکتر علی حمیدی مدنی  با    631   رای
دکتر فخرالدین آل نبی با  627       رای  بعنوان بازرسین بیمارستان جهت دوره دوساله انتخاب شدند و دکتر حجت جانشین با    81  رای بعنوان بازرس علی البدل انتخاب شدند.
در ادامه تغییرات اساسنامه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت که با رای اکثریت به تصویب رسید.