تاریخ 1398/05/14         ساعت 15:50:03     گروه خبری اخبار

به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر، به مادران تازه زایمان کرده، آموزش های لازم در خصوص شیردهی و اهمیت تغذیه با شیر مادر ارائه شد.
 به گزارش روابط عمومی بیمارستان آریا، همزمان با هفته جهانی تغذیه با شیر مادر، مسئول ارتقاء سلامت بیمارستان به همراه سرپرستار و پرستار بخش نوزادان به ملاقات مادران شیرده رفتند و  آموزش های علمی شیردهی  و اهمیت تغذیه با شیر مادر ارائه شد.

گفتنی است ترویج تغذیه با شیر مادر، نخستین گامی است که می‌توانیم برای سلامت نوزادان و مادران در دوره شیردهی برداریم، و شروع تغذیه با شیر مادر در طی یک ساعت نخست تولد، نخستین و حیاتی ترین گام برای کاهش مرگ و میر شیرخواران و کودکان است و کودکان تغذیه شده با شیر مادر از میزان هوش و توانایی جسمی بالاتری نسبت به دیگر کودکان برخوردارند.
شیردهی در شش ماه نخست تولد نوزادان، می بایست بصورت به ‌صورت انحصاری باشد چون تغذیه انحصاری با شیر مادر به عنوان نخستین مرحله ایمن‌سازی کودکان، در برابر عفونت ‌های تنفسی، بیماری اسهال و سایر بیماری‌های بالقوه تهدیدکننده زندگی، از کودک محافظت می ‌کند و شیر مادر به دلیل داشتن مواد پروتئینی و ویتامین زیاد، برای تغذیه نوزادان توصیه شده است.

لازم به ذکر است دهم  مرداد (1 اگوست) روز جهانی شیر مادر و  هفته جهانی و ملی تغذیه با شیر مادر از سیزدهم  الی نوزده مرداد می باشد . انجمن جهانی تغذیه با شیر مادر (WABA)، سازمان بهداشت جهانی(WHO)  و صندوق بین المللی کودکان سازمان ملل متحد(UNICEF)  بنیان گذار هفته جهانی تغذیه با شیر مادر هستند.  در این هفته، تقریبا در همه کشورهای جهان، همایش‌های مختلفی درباره اهمیت تغذیه با شیر مادر برگزار می‌شود.
از اهداف اصلی هفته جهانی تغذیه با شیر مادر می‌توان به تشویق مادران به تداوم شیردهی، دستیابی به فواید باورنکردنی شیر مادر و محافظت از کودکان در برابر بیماری‌های کشنده از جمله زردی، پنومونی و  وبا اشاره کرد.