تاریخ 1398/02/11         ساعت 19:04:05     گروه خبری اخبار

مراسم تجلیل از کارگران و نیروهای خدماتی بیمارستان آریا، پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) 11 اردیبهشت در سالن کنفرانس بیمارستان آریا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آریا؛ همزمان با روز جهانی کار و کارگر تیم مدیریتی بیمارستان آریا با حضور در بخشهای مختلف با اهدا گل و شیرینی از زحمات کارگران و نیروهای خدماتی تشکر کردند.

دکتر اله وردی اکبری مدیرعامل و دکتر مهریار مشعوف نماینده هیئت مدیره بیمارستان با ایراد سخنرانی در خصوص اهمیت حضور و تلاش کارگران، از تلاشهای این قشر زحمتکش که بار و مسوولیت سنگینی را در رضایتمندی بیماران بر عهده دارند قدردانی و تشکر کردند.
گفتنی است  روزِ جهانیِ کارگر یا روزِ کارگر International Workers' Day یک جشن جهانی است که هر ساله در روزِ اولِ ماهِ مِه ( 11 اردیبهشت ) به منظور تجلیل و تقدیر از کارگران برگزار می‌شود.