تاریخ 1401/04/02         ساعت 01:02:11     گروه خبری اخبار

اقداماتی به مناسبت هفته جهانی سلامت مردان در بیمارستان آریا انجام شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آریا، تاریخ  ۱۵ تا ۲۱ ژوئن   با عنوان هفته جهانی سلامت مردان  نام‌گذاری شده است. هر ساله در طول این هفته رویدادهای متنوعی در سراسر جهان به منظور بهبود سطح آگاهی جمعی نسبت به موضوع سلامت مردان برگزار می‌شود. . هدف از تعیین این هفته به نام سلامت مردان، انجام تشویق به فعالیتهایی است برای آگاهی دادن به موضوعات بهداشتی که بر مردان تأثیر می گذارد و تمرکز بر آگاهی رسانی مردان است از مشکلی که ممکن است وجود داشته باشد و یا اینکه در آینده رخ دهد .

در این راستا  اقداماتی با هماهنگی و برنامه ریزی سوپروایزر ارتقا سلامت و کارشناس بهداشت حرفه ای در بیمارستان آریا به شرح زیر انجام شد.

ویزیت رایگان توسط متخصص کلیه و مجاری ادراری و ارائه خدمات نسخ الکترونیک برای مراجعه کنندگان محترم ، مشاوره ی رایگان روانشناسی  ،  مشاوره رایگان تغدیه  توسط کارشناس تغذیه وغربالگری رایگان دیابت، فشار خون، قد و وزن ، آموزش همگانی به مراجعه کنندگان آقا  در بیمارستان آریا توسط سفیر سلامت انجام شد.