تاریخ 1400/09/03         ساعت 17:49:34     گروه خبری اخبار

جهت سنجش میزان آمادگی بیمارستان در حوادث پیش بینی نشده، تمرین دریل آتش نشانی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آریا، امروز چهارشنبه سوم آذر ماه ، مانور آتش نشانی با حضور کارشناسان سازمان  آتش نشانی رشت و با حضور اعضای کمیته بحران بیمارستان آریا برگزار شد. این مانور با هدف آشنایی کارکنان بیمارستان با اصول آتش نشانی و اقدامات لازم در زمان مواجهه با حوادث مرتبط با حریق در محوطه بیمارستان انجام شد. آشنایی با اصول و نکات مهم شیوه های مهار آتش و پیشگیری از بروز خسارت های احتمالی جانی و تجهیزاتی از دیگر اهداف اجرای این تمرین آتش نشانی بود.
گفتنی است در این مانور یگانه مدیریت بیمارستان، نجفی دبیرکمیته بحران، دادخواه مسئول تریاژ بیماران، مودب فرمانده آتش نشانی، رشیدی مسئول بهداشت حرفه ای ، حامدی مسئول بهداشت محیط و مهدیزاده مسئول خدمات حضور داشتند.