تاریخ 1400/07/02         ساعت 11:33:08     گروه خبری اخبار

Know Dementia, Know Alzheimer’s شعار روزجهانی سال 2021: دمانس را بشناسید ، آلزایمر را بشناسید

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آریا، همزمان با روزجهانی آلزایمر (21 سپتامبر) اقداماتی در این خصوص توسط واحد ارتقاء سلامت با همکاری  روانشناس و مددکار بیمارستان انجام شد. گفتنی است آلزایمر شایع‌ترین نوع زوال عقل است که حافظه، افکار، مهارت‌های کلامی و قضاوت، درک مطلب و به طور کلی عملکرد شناختی بیمار را تحت تاثیر قرار می‌دهد.تخمین زده می شود که در هر ۳ ثانیه، یک نفر در جهان به این بیماری مبتلا می شود و این آمار تا سال ۲۰۳۰ میلادی به عدد بسیار نگران کننده ۶۵ میلیون نفر افزایش می یابد.

به مناسبت این روز آموزش های لازم به پرستاران بخشهای بستری، بیماران  بستری در بخش و همراهان مستقر در سالن انتظار بیمارستان توسط واحد ارتقاء سلامت ارائه شد و پوسترهای آموزشی و پمفلت راهنمای بیماران مبتلا به آلزایمر نیز توزیع شد و همزمان کلیپ آموزشی در خصوص آلزامیر تهیه و پخش شد.