تاریخ 1400/06/15         ساعت 19:37:15     گروه خبری اخبار

بیمار مبتلا به کرونا ارجاع شده توسط اورژانس 115 پس از سه بار عملیات احیاء از مرگ حتمی نجات یافت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آریا ،روز گذشته  بیمار خانم 43 ساله مبتلا به کرونا توسط آمبولانس اورژانس 115 به بخش اورژانس بیمارستان آریا آورده شد، بیمار در حین انتقال به بیمارستان توسط تکنیسین بیهوشی بیمارستان آریا شاغل در اورژانس 115 با موفیت احیاء و لوله گذاری شد، به محض ورود به اورژانس بیمار مجدد دچار ایست قلبی تنفسی شد که با حضور فعالانه پزشک اورژانس و پزشک بیهوشی ، تیم احیاء و همکاران بخش اورژانس عملیات احیاء به مدت 20 دقیقه انجام شد و با توجه به خالی نبودن تخت خالی مراقبتهای ویژه بیمار برای بار سوم دچار ایست قلبی تنفسی شد که اینبار نیز با تلاش مستمر تیم پزشکی و پرستاری پس از 30 دقیقه مجدد احیاء شد و با خالی کردن تخت مراقبت های ویژه بیمار با عدم هوشیاری کامل به بخش مراقبت های ویژه منتقل شد.
امروز و پس از ارائه مراقبت های ویژه  توسط همکاران پزشک و پرستار بیمار کاملا هوشیار و حال عمومی بیمار نسبتا خوب گزارش شده است. گفتنی است که امروز سالروز تولد این بیمار بوده که برای شادی و افزایش روحیه  بیمار  و خانواده ایشان در بخش آی سی یو جشن تولد گرفته شد.