تاریخ 1399/11/07         ساعت 19:09:30     گروه خبری اخبار

هفته ملی مبارزه با سرطان از یکم تا هفتم بهمن ماه سال جاری همزمان در سراسر کشور در بیمارستان آریا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آریا، هفته ملی مبارزه با سرطان با شعار " سرطان قابل درمان است با خود مراقبتی و امید" از یکم تا هفتم بهمن ماه سال جاری همزمان با سراسر کشور  در بیمارستان آریا برگزار شد. بنرها و پمفلت های آموزشی  در این خصوص  تهیه و توزیع شد و با حضور دکتر مهدی میربلوک فوق تخصص بیماریهای خون و انکولوژی،  آموزش های چهره به چهره بر بالین بیمار ارائه شد و پرستار کلینیک پرستاری بیمارستان آریا  نیز  به  مراجعه کنندگان،  شیوه های خود مراقبتی  را  بصورت چهره به چهره آموزش دادند.

سرطان یک مشکل سلامتی جامعه در تمام دنیاست، این بیماری تمامی افراد، پیر و جوان ، غنی و فقیر، مردان ، زنان و اطفال را مبتلا می کند .سرطان رشد و گسترش غیرقابل کنترل سلولهاست که تقریباً تمامی بافت های بدن را می تواند مبتلا کند . سرطانهای ریه ، کولورکتال و معده جزء پنج سرطان شایع در تمام دنیا در مردان و زنان می باشد . ما بین مردان سرطانهای ریه و معده شایعترین سرطانها در تمام دنیا هستند . در زنان شایعترین سرطانها ، سرطان سینه و تخمدان می باشند .گفتنی است، سالانه در بیش از یازده میلیون نفر بیماری سرطان تشخیص داده می شود . تخمین زده شده است که تا قبل از سال ۲۰۲۰ سالانه ۱۶ میلیون مورد جدید سرطان وجود خواهد داشت .