تاریخ 1399/10/27         ساعت 16:49:54     گروه خبری اخبار

یازدهمین بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه با شعار تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا از 15 تا 30 دی ماه در بیمارستان آریا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آریا، همزمان با سراسر کشوربسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه با شعار تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا از 15 تا 30 دی ماه در  بیمارستان آریا برگزار شد، به همین مناسبت فیلم های آموزشی در نمایشگرهای سالن انتظار بیمارستان آریا جهت همراهان بیمار به نمایش درآمد و تراکت های آموزشی با همکاری واحد آموزش سلامت و تغذیه بیمارستان آریا تهیه و توزیع شد.

اگرچه رعایت الگوی غذایی سالم در شرایط عادی لازمه برخورداری از سلامت است، ولی در بحران هایی مانند کرونا، تبعیت از یک الگوی تغذیه ای سالم یکی از مهمترین و اساسی ترین عوامل در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت محسوب می شود. افراد مبتلا به بیماری های غیر واگیر  از جمله بیمارهای قلبی- عروقی، کبدی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی، بیماران سرطانی و مبتلایان به اضافه وزن و چاقی، بیشتر مستعد ابتلا به کرونا هستند.

خانه نشینی اجباری این روزهای کرونایی، خود یکی از عواملی است که مصرف تنقلات  و فست فود ها را افزایش داده است . مواد غذایی  که پرنمک ، شیرین و پر چرب هستند ،زمینه ساز اضافه وزن و چاقی و به تبع آن افزایش احتمال ابتلا به کرونا ، دیابت ، پر فشاری خون، چربی خون بالا  و مرگ ناشی از کووید 19 را افزایش می دهد.. بنابراین  در این دوران  باید بیشتر مراقب سلامتی خود باشیم. به مواد غذایی و تنقلاتی که خریداری و مصرف می کنیم توجه بیشتری داشته باشیم  تا این دوران همه گیری را با سلامتی پشت سر بگذاریم.

لازم است در شرایط فعلی همه گیری  کرونا ، به منظور تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به کووید 19 توجه ویژه ای به مواد غذایی مصرفیمان داشته باشیم .