AryaHospital
تاریخ 1399/10/07         ساعت 19:45:04     گروه خبری اخبار

دکتر محمدعلی چینی چیان مقدم، چشم پزشک و یکی از اعضاء فعال موسسین شرکت گروه پزشکی گیل و دیلم ( بیمارستان آریا) درگذشت
تصویر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آریا، دکتر محمدعلی چینی چیان مقدم چشم پزشک بیمارستان آریا و یکی از اعضاء فعال موسسین شرکت گروه پزشکی گیل و دیلم ( بیمارستان  آریا) دارفانی را وداع گفت. دکتر چینی چیان مردی بزرگ‌زاده و بزرگ‌ منش که فضیلت‌های دانش و تشخص و اخلاق نیک و مهربانی و مردم‌دوستی و فروتنی را همزمان داشت. انسانی باصداقت و با شرافت وامین بود.از نکات برجسته و شاخص زندگی دکتر چینی چیان علاوه بر مهارت کاری، مردمداری و انسان دوستی ایشان بود.
پدر بزرگوارشان مرحوم حاج محمد جعفر چینی چیان مقدم از تاجران,خیرین ونیکوکاران  وموسس مسجد چینی چیان است که  در خیابان سعدی رشت پشت استانداری سابق قرار دارد. وی از جمله نیکوکارانی بود که به آرسن میناسیان در ساخت آسایشگاه معلولین رشت یاری رساند و جزء موسسین آن بود. در بازار رشت کاروانسرایی قدیمی نیز به نام این بزرگوار وجود دارد که به عنوان آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

گفتنی است بخش داخلی بیمارستان آریا در زمان حیات به نام این پزشک والا مقام نامگذاری شده بود.