تاریخ 1399/10/03         ساعت 16:05:02     گروه خبری اخبار

مهندس علی فتح اللهی فرماندار شهرستان رشت و هیات همراه از بیمارستان آریا بازدید کردند

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آریا، صبح امروز چهارشنبه سوم دی ماه به مناسبت هفته گرمیداشت پرستار ، مهندس علی فتح اللهی فرماندار شهرستان رشت به همراه طاهره زاهد صفت مدیرامورپرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، سرهنگ محمد حافظی فرمانده نیروی انتظامی رشت از بیمارستان آریا رشت بازدید کردند.

ابتدا با حضور در دفتر هیت مدیره بیمارستان نشست صمیمانه ای با حضور دکتر جعفر شریفیان  رییس هیئت مدیره بیمارستان و دکتر اله وردی اکبری مدیرعامل برگزار شد و از همکاری بیمارستان آریا در بحران کرونا با دانشگاه علوم پزشکی گیلان تقدیر شد. سپس با حضور در بخش های جراحی و اورژانس بیمارستان ضمن عیادت از بیماران  با اهداء شاخه های گل و لوح تقدیر از کارکنان زحمتکش بیمارستان تقدیر بعمل آمد.