تاریخ 1399/09/26         ساعت 16:54:37     گروه خبری اخبار

به منظور افزایش سطح آگاهی عمومی و آموزش‌های بهداشتی لازم برای پیشگیری از بیماری‌های کلیه ، هفته ای به نام «هفته ملی حمایت از بیماران کلیوی» نامگذاری شده است.

به گزارش پایگاه روابط عمومی بیمارستان آریا، به مناسبت هفته ملی حمایت از بیماران کلیوی ، مدیریت پرستاری بیمارستان آریا در بخش دیالیز حضور یافتند و با اهدا گلدانهای گل به همراه توزیع پمفلت های آموزشی مراقبت از دیابتی،  از بیماران بستری عیادت کردند، سوپروایزر آموزش به بیمار، سوپروایزر کنترل عفونت، مسئول دفتر بهبود کیفیت و مسئول بهداشت محیط بیمارستان نیز در این بازدید حضور داشتند.

گفتنی است، هفته گرامیداشت حمایت از بیماران کلیوی با هدف  افزایش سطح آگاهی عمومی و آموزش‌های بهداشتی لازم برای پیشگیری از بیماری‌های کلیه و حفظ سلامت کلیه ها برگزار می شود.در این هفته تلاش می‌شود که وضعیت بیماران کلیوی مورد بازنگری قرار گرفته و مشکلات متعددی که این بیماران با آن مواجه بوده و حل نشده باقی مانده‌ به چالش کشیده شود .