تاریخ 1398/07/24         ساعت 13:23:56     گروه خبری اخبار

۱۶ اکتبرمصادف با ۲۴ مهر ماه روز جهانی بیهوشی بر متخصصین بیهوشی و مراقبت های ویژه ، و سایر کارکنان تلاشگر این عرصه مبارک باد
به گزارش روابط عمومی بیمارستان آریا، فرارسیدن 16 اکتبر مصادف با 24 مهر ماه روز جهانی بیهوشی را به اساتید، تکنسینهای بیهوشی و جمیع تلاشگران این حوزه از عرصه سلامت تبریک و تهنیت عرض می نماید و از درگاه ایزد منان آرزوی سلامتی برای این عزیران مسئلت می نماییم. گفتنی است در ۱۶ اکتبر سال ۱۸۴۶، دکتر مورتون برای اولین بار برای عمل جراحی از گاز اتر در بیمارستان ماساچوست استفاده کرد و این روز ، روز اتر نامگذاری شد . این رویداد یکی از تاثیرگذارترین رخدادهای تاریخ بشری به حساب می آید و علم پزشکی پس از دستیابی به روشهای مختلف بیهوشی شاهد پیشرفتهای شگرفی در عرصه علوم جراحی و نیز سایر بخشهای مهم خود شده است.

نام :
ایمیل :
نظرات کاربران :
لطفاً کد امنیتی که در عکس نشان داده شده، را وارد کنید کد امنیتی :