AryaHospital
تاریخ 1397/09/17         ساعت 12:29:14     گروه خبری اخبار

ثبت ملی اطلاعات پرستاران و گروه های وابسته پرستاری همزمان با سراسر کشور در استان گیلان شروع شد.
تصویر
به گزارش روابط عمومی بیمارستان آریا، با توجه به راه اندازی سامانه ثبت ملی اطلاعات پرستاران و گروههای وابسته در معاونت پرستاری وزارت بهداشت،کلیه پرستاران و گروه‌های هدف باید در یک فرصت دو ماهه نسبت به ثبت اطلاعات خود اقدام کنند.
کلیه کادر پرستاری از جمله پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار، کمک بهیار، کمک پرستار و فوریت های پزشکی اعم از شاغل در بیمارستان های دولتی، خصوصی، تامین اجتماعی، ارتش، دانشکده ها، معاونت ها، کلینیک های تخصصی، مراکز مراقبت در منزل و.... همچنین افراد در انتظار طرح، بیکار، بازنشسته و افرادی که دوره یکساله کمک پرستاری را گذرانده اند، می توانند با مراجعه به سامانه rn.behdasht.gov.ir ثبت نام و کد رهگیری دریافت نمایند.
گفتنی است ثبت نام از ابتدای آذر ماه 97 آغاز شده و تا پایان دی ماه ادامه خواهد داشت