تاریخ 1398/03/19         ساعت 17:49:17     گروه خبری اخبار

همزمان با سراسر کشور، اجرای طرح ملی کنترل فشار خون در بیمارستان آریا شروع شد
به گزارش روابط عمومی بیمارستان آریا،از آغاز اجرای این طرح، (17 خرداد تاکنون) بیش از 500 نفر از مراجعه کنندگان غربالگری شده اند.اجرای طرح ملی کنترل فشار خون (غربالگری فشار خون)،از روز جمعه 17خرداد ماه؛ همزمان با سراسر کشور در بیمارستان آریا رشت آغاز شد، این طرح با هدف افزایش آگاهی و سواد سلامت جامعه در زمینه فشار خون بالا اجرا می گردد.
گفتنی است فشارخون بالا یکی از عوامل خطر در بیماری های غیر واگیر است از سوی دیگر باید توجه داشت که بیماری های غیر واگیر در دنیا در حال گسترش هستند و بسیاری از این بیماری ها با فشارخون بالا مرتبط می باشند.

در راستای اجرای این طرح، تمامی افراد ٣٠ سال و بالاتر، زنان باردار و بیماران مبتلا به نارسایی کلیه در هر سنی، به همراه کارت ملی خود، می توانند همه روزه از ساعت 8 الی 20 با مراجعه به بیمارستان آریا رشت،بصورت رایگان  نسبت به سنجش فشار خون خود اقدام کنند
همچنین امکان ثبت عدد فشار خون در سامان خودمراقبتی به نشانی http://salamat.gov.ir فراهم شده است.