تاریخ 1400/11/30         ساعت 11:29:25     گروه خبری اخبار

تور آموزشی بخش زایمان همزمان با گرامیداشت هفته ارتقاء آگاهی بارداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آریا، همزمان با هفته ارتقاء آگاهی درباره بارداری  ، به منظور آشنایی  بیشتر مادران بار دار تور آموزشی بخش زایمان در بیمارستان آریا برگزار شد. کسب آگاهی درباره بارداری از بسیاری از مشکلات مربوط به این دوران پیشگیری می‌کند ، در همین راستا آموزش تعدادی از مادران باردار با رعایت فاصله گذاری اجتماعی توسط  آذرنیا کارشناس مامایی بخش زایمان انجام شد. همچنین پمفلت های آموزشی در خصوص نحوه مراقبت از خود و بایدها و نبایدهایی که در این دوره باید  توسط مادران بار دار مدنظر قرار گیرد  توسط  صالحی نسب سوپروایزر آموزش سلامت ارائه گردید. همچنین مشاوره تغذیه برای خانمهای جوانی که قصد بارداری دارند توسط  زحمتکش مشاور تغذیه  ارائه شد.

گفتنی است آگاهی در خصوص بهداشت باروری ، سلامت کامل جسمی، روانی و اجتماعی و حق برخورداری از خدمات مراقبتی بهداشتی مناسب است که زنان را قادر به داشتن حاملگی و زایمان ایمن می سازد. اطلاع در مورد زایمان ایمن، برنامه تنظیم خانواده، روشهای پیشگیری از بارداری، تغذیه با شیر مادر، نازایی و تنظیم خانواده یک رکن اساسی جهت دستیابی به سلامت باروری، حفظ و ارتقاء سلامت مادر و کودک است.

جهت دانلود فایل پمفلت آموزشی کلیک کنید