تاریخ 1397/10/01         ساعت 16:52:58     گروه خبری اخبار

کنفرانس علمی" سندرم های حاد کرونری در بیماران پس از جراحی قلب" با امتیاز باز آموزی در بیمارستان آریا برگزارشد
به گزارش روابط عمومی بیمارستان آریا، کنفرانس علمی آذر ماه با عنوان  " سندرم های حاد کرونری در بیماران پس از جراحی قلب" با امتیاز بازآموزی  و  مجوز رسمی از سامانه آموزش مداوم کل کشور  در بیمارستان آریا تشکیل شد

دکتر رضا پوربهادر دبیرعلمی این برنامه، در حاشیه این کنفرانس گفت: عمل جراحی بای پس عروق کرونر اساس رگ سازی مجدد، در بیماران با بیماری عروق کرونر محسوب می شود و علیرغم موثر بودن این روش، شکست درمانی در مراحل ابتدایی، در فاصله یکسال، از سال اول تا 10 سال پس از جراحی و پس از 10 سال، به دلایل متعددی ایجاد می شود.از مهمترین این دلایل، مشکلات تکنیکی جراحی(خصوصا ً در سال اول)، پیشرفت بیماری زمینه ای و بسته شدن رگ های پیوندی بعلت نارسایی گرافت ها می باشد.

ایشان افزودند، در موارد زیادی از بسته شدن حاد گرافت ها پس از جراحی در دوره ی بستری بیمار در ICU، بیماری تشخیص داده نمی شود.خوشبختانه با روشهای تشخیصی جدید از جمله بیومارکرهای بسیار حساس قلب(HSCTNI) و سی تی آنژیوگرافی کرونری، تشخیص در همه مراحل آسان تر شده است.
گفتنی است در سالهای اخیر و با افزایش تعداد بیماران بای پس شده، درصد قابل توجهی از بیماران سندرم حاد کرونری در این گروه بیماران اتفاق می افتد و توجه ویژه ای برای تشخیص و درمان آنها ضروریست.لازم به ذکر است که توجه دقیق به علائم بالینی و آزمایشگاهی و بازبینی کامل مدارک قبلی بیمار از جمله آنژیوگرافی قبل از جراحی و شرح عمل جراحی در تشخیص و درمان اهمیت فوق العاده ای دارد
با توجه به پیشرفت درمان های مداخله ای، می توان با تصمیم گیری مناسب، درصد قابل توجهی از این بیماران را درمان کرد و نیاز به جراحی بای پس مجدد (که بسیار پر خطر است) را کاهش داد.

دبیر علمی این کنفرانس دکتر رضا پوربهادر (متخصص قلب و عروق- فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی) بودند و سخنرانان: دکتر مجیدچینی کار(متخصص قلب و عروق- فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی) و دکتر فردین میربلوک(متخصص قلب و عروق- فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی)، دکتر علی محمدصادقی میبدی(فوق تخصص جراحی قلب)، دکتر سیدفاضل حسینی(متخصص قلب و عروق)، دکتر وحید نیک سرشت(متخصص قلب و عروق)، دکتر سلمان نیک فرجام(متخصص قلب و عروق- فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی) این کنفرانس  با حضور جمعی از علاقه مندان  در سالن کنفرانس بیمارستان آریا برگزار شد.

نام :
ایمیل :
نظرات کاربران :
لطفاً کد امنیتی که در عکس نشان داده شده، را وارد کنید کد امنیتی :